Yes! Na lang wachten mogen we op 1 juni om 12.00 uur weer onze deuren openen. Hierbij dienen we ons wel aan enkele voorwaarden te houden die we hieronder toelichten.

Deze pagina zullen we zo veel mogelijk up-to-date houden zolang er beperkingen gelden. Mochten jullie ideeën of opmerkingen hebben tijdens een bezoek aan ons twijfel dan niet om ze met ons te delen, zodat wij daarmee aan de slag kunnen.

Binnen

  • Een maximum van 30 gasten (exclusief personeel)
  • Bezoekers moeten reserveren (Wij hanteren geen max. verblijfstijd)
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand
  • Iedereen moet een zitplaats hebben
  • In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert

Terras

Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

Reserveren voor het terras is niet verplicht.

Zowel voor binnen als buiten geld, evenals in de publieke ruimte, dat personen uit hetzelfde huishouden zich wel binnen de 1,5 meter van elkaar mogen begeven. Daarnaast vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. Wat betekent dat daardoor ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen de 1,5 meter van elkaar mogen zitten.

Hoe kun je reserveren?

Reserveren kan door een mail te sturen naar cafedehook@outlook.com of door een app te sturen naar Tom (06-45022939).

We ontvangen graag de volgende informatie van je

  • De gewenste datum
  • De gewenste tijd (van/tot indicatie)
  • Het aantal personen

De reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging ontvangen hebt.

Aan de deur vragen of er plaats is is ook reserveren, maar we hopen dat jullie begrijpen dat wij in dat geval geen zekerheid kunnen geven dat er ook plaats is omdat we maar een beperkt aantal mensen binnen mogen laten.

Update 27-05-2020

We hebben uitsluitsel ontvangen dat het maximum van 30 gasten geldt per gebouw en helaas niet per ruimte waarop wij gehoopt hadden.

Ook is er aangegeven dat darten en biljarten (recreatief) binnen toegestaan is, wanneer dit mogelijk is binnen de gestelde richtlijnen. Er kan bij ons dus gewoon een potje gedart en gebiljart worden vanaf 1 juni.

Daarnaast zijn we druk aan het kijken naar de mogelijkheden buiten en worden er misschien wel wat darttoernooien gepland. Daarover later meer….

Update 04-06-2020
We hebben vernomen dat er mensen zijn die op zien tegen het reserveren. Dat begrijpen we, maar helaas kunnen we er niet omheen.

Een misverstand echter is dat er een bepaald tijdsblok is, dit is bij veel horecagelegenheden zo, maar wij hebben besloten die niet in te stellen.
Ja, er moet vooraf een indicatie begin- en eindtijd aangegeven worden. Maar dit kan ook zijn van 12.00 ’s middags tot 02.00 ’s nachts 😉.

En zoals eerder aangegeven, een belletje voor je op de fiets stapt of aan de deur reserveren kan ook. Mits we nog niet aan ons beperkte aantal bezoekers zitten.

Wel moeten we nog even wachten met darten en biljarten. Hopelijk krijgen we snel meer duidelijkheid van de gemeente over de richtlijnen, maar voor nu hebben ze ons laten weten dat dit nog even niet mag. 😔

Update 15-06-2020
Er mag weer gedart & biljart worden!! 🙂