C-klasse (seniorencompetitie):

Op woensdag 27 november 2013 zijn we in de regio Weert van start gegaan met een senioren/middagcompetitie. Er was al langer vraag naar een competitie in de regio in de middaguren en Ton Doensen en Tom Reemers hebben het dan eindelijk zo ver gekregen om deze competitie op te starten.
Met 5 teams werd er een begin gemaakt binnen Weert en hoopten we natuurlijk van harte dat dit navolging zou krijgen bij andere clubs in de regio in het volgende seizoen. De teams bestaan uit 3 spelers en de wedstrijden vangen aan om 13.30 uur.
Een seizoen later startten we met een geweldig aantal van 10 teams. We hebben het inmiddels zo ver dat we onder de vleugels van de W.B.B. spelen waardoor we toch meer draagvlak hebben om alles door te zetten naar een stabiele en gezellige competitie de komende jaren.
De naam is veranderd in C-klasse aangezien ook niet senioren deel kunnen nemen aan deze competitie.
Inmiddels is de middagcompetitie nog wat gegroeid naar 12 teams en wekelijks worden de wedstrijden in een gemoedelijke sfeer afgewerkt. Ook in het komende seizoen zullen de senioren weer wekelijks hun partijtje kunnen stoten.