Poolbiljart

In de zomer van 2008 werd besloten om deel te gaan nemen aan de Weerter poolbiljart competitie. Bartel Wulms was de grote animator achter dit gebeuren en ergens in het voorjaar van 2008 kwam er dan ook daadwerkelijk een poolbiljart te staan bij de Hook. Enkele maanden later werd er een team op de been gebracht dat haar krachten zou gaan meten met andere kroegen in de regio Weert.

Uitkomend in de eerste divisie was het in de beginfase nog wat aftasten, maar na enkele maanden begon het team te draaien en stond het zowaar enkele weken aan kop in die eerste divisie. Uiteindelijk moest men in een spannende competitie genoegen nemen met een plaats net achter de top 3. In de seizoenen die volgden groeide het team qua niveau en de vereniging in ledenaantal. In seizoen 3 werd middels een kampioenschap promotie naar de eredivisie afgedwongen waarin sindsdien vrijwel altijd een plek bij de eerste 3 wordt behaald door de Hook 1.

Inmiddels spelen er 5 poolbiljartteams bij de Hook. De Hook 1 en 2 komen uit in de eredivisie, De Hook 3, 4 en 5 spelen in de 1e divisie van de Weerter poolbiljart bond.