Fanatics

De Fanatics is een clubje fanatieke darters uit de regio Weert die hun krachten willen meten met darters uit de rest van Nederland. In seizoen 2007-2008 werd dit team opgericht door Paul Wacanno en vonden zij hun thuisbasis bij Café-zaal de Hook.
De Fanatics begonnen in de regioklasse en werden meteen kampioen dat jaar. Na vele seizoenen in de overgangsklasse gespeeld te hebben volgde in seizoen 2015-2106 het hoogtepunt sinds de oprichting. De mannen uit Weert werden voor de 2e maal kampioen en dwongen hiermee promotie naar de hoogste klasse van Nederland af. In het daaropvolgende jaar wisten de heren zich ternauwernood te handhaven in deze klasse. In seizoen 2017-2018 verbaasden de Fanatics vriend en vijand door een groot deel van de competitie in de top 3 mee te draaien. Op het laatst werd er nog wat terrein prijs gegeven met een middenmoot plek tot gevolg.
Het team bestaat dit jaar uit Joey Greijn, Davy Cardinaal, Paul Wacanno, Davyd Venken, Colin Philippi, Robbie Knops, Patrick van Veldhoven. Jeffrey Mevissen is de captain van het team.
Teamleden Fanatics Weert