Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

2 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Er staat een gezellig weekend voor de deur met morgenavond Live muziek van de band Jukebox bij de Hook.
Zij zullen vanaf 20.00 uur voor sfeervolle muziek zorgen. Zaterdagavond gaan we een muziekquiz spelen bij de Hook. Aanvang van de Quiz is om 21.00 uur.
... Meer lezenMinder lezen

4 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Omdat 'ons Jennifer' vandaag in het huwelijksbootje stapt gaan wij vandaag pas om 18.00 uur open. 🥂👰🤵🥂
Morgen zijn we gewoon weer vanaf 12.00 uur van de partij! 🍻
... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

Veel geluk samen!

Gefeliciteerd

Fijne dag vandaag 🎊🎉

Van harte gefeliciteerd🎉💑

Een hele fijne dag vandaag 🎉🥂🍾

Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag!

Van harte gefeliciteerd.

Proficiat en een super mooie en liefdevolle dag🌹🌹🌹

Heel veel geluk ♥ en fijne dag 😍

Gefeliciteerd! Een hele fijne dag samen!

Van harte gefeliciteerd, en veel geluk samen 💍

Van harte gefeliciteerd

Van harte allemaal en een hele mooie dag samen

Gefeliciteerd 🎉

Proficiat! Veel geluk samen!

Gefeliciteerd!!

Gefeliciteerd en een hele mooie dag🎉💕🥂

proficiat🎉🎉🎉

Gefeliciteerd!!

Gefeliciteerd

Proficiat met en voor het bruidspaar en veel geluk toegewenst.

Proficiat maak er een mooie dag van👍🏻🍀🎂🥂

gefeliciteerd en een mooie dag🎉🎉🎉

Proficiat! Veel geluk samen

Gefeliciteerd

+ Meer reacties

5 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Wij hebben een hele leuke Surdo groep, en het wordt tijd voor uitbreiding!
Lijkt het je wel wat om mee te spelen? Je bent namelijk welkom om te proberen. Als je het eenmaal geprobeerd hebt, kun je niet meer zonder.
Surdo-les op dinsdag vanaf 20.00 uur bij Café-Zaal De Hook op de biest in #weert
... Meer lezenMinder lezen

5 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Het lekkere zomerse weer is dan eindelijk daar. Het terras is uitgestald en alle lindeboom speciaal bieren zijn zaterdag en zondag verkrijgbaar voor slechts € 3,00 per glas. ... Meer lezenMinder lezen

Het lekkere zomerse weer is dan eindelijk daar. Het terras is uitgestald en alle lindeboom speciaal bieren zijn zaterdag en zondag verkrijgbaar voor slechts € 3,00 per glas.

6 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Na 36 seizoenen komt er een einde aan het golfbiljartteam vd hook. De dames en heren gaan met pensioen. ... Meer lezenMinder lezen

Na 36 seizoenen komt er een einde aan het golfbiljartteam vd hook. De dames en heren gaan met pensioen.

 

Reageer op Facebook

jammer was een gezellig team

Geen rode lantaarns meer😂

Mooi stukje sporthistorie 👌🏼succes verder

Heel jammer dat jullie stoppen. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de gezellige wedstrijden.

Chapeau, petje af !! 👍👍

Jammer weer een team minder

Jammer

Zeer jammer ! T was gezellig tegen jullie biljarten! Bedankt 😎

Jammer dat jullie stoppen.

+ Meer reacties

7 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Het programma bij Cafe-zaal de Hook voor de komende dagen. ... Meer lezenMinder lezen

Het programma bij Cafe-zaal de Hook voor de komende dagen.

 

Reageer op Facebook

Van het zelfde

Frohes Neues Jahr... 💋💋💋 Inge Kleijn

Voor jullie ook de beste wensen

9 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Inmiddels alweer 5 jaar geleden. ... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

Sterkte Tom en Jeanne

Strekte.

Sterkte

Sterkte allemaal blijft een gemis

Sterkte.

Sterkte !! Het blijft een gemis.

Sterkte!

Sterkte allemaal

Sterkte allemaal

Sterkte

Sterkte!

Sterkte!

Mooi gedaan ❤️ sterkte allemaal

Sterkte allemaal .

Sterkte😔❤️

Sterkte

Sterkte...

Sterkte allemaal

Sterkte allemaal

Sterkte

Sterkte allemaal

Mooi mens, sterkte!

De tijd vliegt, het gemis blijft... sterkte!!

Sterkte

+ Meer reacties

9 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

The Fanatics Weert - DKE Den Haag

Het is erg druk deze zaterdag in Café de Hook te Weert. Zowel de Fanatics als het Weerter Meierij team spelen een thuiswedstrijd. Naast de 4 teams die al aanwezig zijn in de zaal, hebben ook de nodige supporters hun weg naar Weert weer gevonden. We zijn aanbeland in speelronde 7 en spelen hier tegen het team uit Den Haag dat voorafgaand aan de wedstrijd 1 punt achter ons staat. Om de aansluiting met de top te behouden, zal er vandaag wederom gewonnen moeten worden. Voor het thuisteam zijn het Davyd Venken, Patrick van Veldhoven, Paul Wacanno en Rick Veugelers die dit mogen bewerkstelligen. Namens het Haagse team starten Jeffrey de Zwaan, Mike Zuydwijk, Marcel Blik en Vincent van der Meer.

In de Round Robin weten we een 3-1 achterstand recht te trekken middels een 11 darter van Patrick gevolgd door een 12 darter van Davyd. Na deze 3-3 tussenstand zien we het uitteam weer weglopen tot een 3-5 voorsprong, maar onze mannen herpakken zich en weten een 7-5 voorsprong te pakken door allen hun leg te winnen. Vervolgens zien we het uit team weer op gelijke hoogte komen en blijft het enorm spannend wie het eerste punt gaat pakken. Op deze 7-7 tussenstand weet Paul een break te forceren door in een 11 darts zijn leg uit te gooien. Helaas kan Rick zijn eigen leg niet houden om de winst al zeker te stellen. Een 8-8 tussenstand staat op het scorebord en beide captains sturen hun beste speler naar het bord. Davyd zal het in de beslissende leg opnemen tegen Jeffrey. Beide heren weten hoe belangrijk deze leg is voor hun team en dat zien we terug in het uitgooien van deze leg. Beiden hebben moeite om de beslissende dubbel te vinden, maar uiteindelijk is het Davyd die het thuisteam op voorsprong zet. Tussenstand: 1-0.

Davyd Venken - Jeffrey de Zwaan 2-4
Een wedstrijd om van te smullen was dit zeker! Beide heren rijgen de 100+ scores aan elkaar en de legs gaan vrijwel allemaal in zo'n 15 pijlen uit. Helaas moet Davyd in deze wedstrijd zijn meerdere erkennen in Jeffrey. Tussenstand: 1-1.

Patrick van Veldhoven - Mike Zuydwijk 4-1
Zonder al te veel problemen komt Patrick op een 2-0 voorsprong. In leg 3 weet Mike zijn eigen leg te behouden om in de wedstrijd te blijven, en in leg 4 staat hij na 12 pijlen op een dubbel om Patrick te breaken. Deze dubbel wordt echter niet gevonden en daar weet Patrick optimaal van te profiteren. Dit is ook direct het breekpunt in deze wedstrijd, want in de laatste leg komt Mike er niet meer aan te pas. Tussenstand: 2-1.

Paul Wacanno - Marcel Blik 4-2
Het lijkt een hele zware wedstrijd te worden als Marcel met zeer goed spel een 0-2 voorsprong op het scorebord zet. Paul geeft zich echter niet gewonnen en gaat steeds beter spelen. Leg na leg wordt binnengehaald, en mede dankzij een 117 finish laat hij Marcel volledig kansloos en aangeslagen achter zich. Tussenstand: 3-1.

Rick Veugelers - Vincent van der Meer 4-1
Vanaf leg 1 weet Rick de druk volledig bij Vincent te leggen. Een break in de eerste leg weet hij te verzilveren door vervolgens zijn eigen leg te behouden. Vincent houdt ook zijn eigen leg, maar vervolgens gooit Rick de wedstrijd in het slot. Bij een 3-1 voorsprong weet hij nogmaals een break te forceren en de Fanatics op een comfortabele voorsprong te zetten. Tussenstand: 4-1.

Davyd & Patrick - Jeffrey & Mike 3-0
Onze mannen hebben de smaak te pakken. De eerste twee legs worden in een razend tempo (19 en 17 darts) binnengehaald. In de derde leg stagneert de motor enigszins, maar toch wordt in nog steeds een goede leg (24 darts) de winst binnengehaald en is het eerste punt een feit. Met een gemiddelde van 105.15 was dit een heerlijk potje om naar te kijken. Tussenstand: 5-1.

Rick & Paul - Marcel & Vincent 1-3
In het begin van de wedstrijd heeft het thuiskoppel moeite om de scores van het bezoekende team te beantwoorden. Er staat dan ook al snel een 0-2 achterstand op het scorebord. We weten nog een leg terug te pakken, maar in leg 4 komen we net te kort om er nog een beslissende leg uit te slepen. Tussenstand: 5-2.

Davyd & Patrick - Marcel & Vincent 1-3
Na het vorige koppel van Davyd en Patrick gaat iedereen er al een beetje van uit dat zij hier de 3 punten gaan veiligstellen. Helaas worden de hoge scores uit de eerste koppelpartij minder vaak gevonden en moeten we toezien hoe het Haagse team de spanning weer terug brengt in de wedstrijd. Tussenstand: 5-3.

Rick & Paul - Jeffrey & Mike 0-3
De mannen uit Den Haag ruiken bloed en laten dat in deze partij duidelijk zien. Het Weerter koppel komt er simpelweg niet aan te pas en moet toezien hoe de partij met 3-0 naar het bezoekende team gaat. Tussenstand: 5-4.

Davyd Venken - Jeffrey de Zwaan 4-1
Na een 5-1 voorsprong waren we al enigszins in de feest stemming, maar als het laatste puntje naar DKE gaat zal deze feest stemming snel verdwijnen. Het is aan Davyd de zware taak om revanche te nemen van zijn verloren singel tegen Jeffrey. Wederom staan beide heren tegenover elkaar om een belangrijk punt aan hun team te bezorgen. Davyd is zeer gefocust in deze partij en laat zich niet gek maken door de Hagenezen die azen op een puntje. Daar waar Jeffrey met enige regelmaat een pijltje buiten de 20 gooit, weet Davyd daar keer op keer van te profiteren. De wedstrijd gaat dan ook zeer voortvarend en in no-time staat er een 3-1 voorsprong op het bord. Het verzet lijkt te zijn gebroken en in de 5e leg weet Davyd de wedstrijd in het slot te gooien door Jeffrey nogmaals te breken. Eindstand: 6-4.. Tres puntos!

Wederom spelen we als team een zeer goede wedstrijd. Daar waar we vorige week een 4-1 achterstand wisten om te buigen tot een 5-5 eindstand, weten we vandaag de 5-1 voorsprong op het laatste moment nog te verzilveren voor de volle 3 punten. We hebben inmiddels wel bewezen dat we dit seizoen zeker geen degradatie kandidaat zijn, maar dat ieder team rekening met ons moet houden. Het eerste gat is vandaag geslagen. We staan momenteel 4e en hebben 4 punten voorsprong op de nummer 5. Op 16 december spelen we de laatste wedstrijd van 2017 uit tegen koploper Oranje Bar. Alle supporter is wederom van harte uitgenodigd om ons te steunen in deze wedstrijd. We gaan proberen voor een kleine stunt te zorgen om de aansluiting met de nummer 1 te behouden. Één ding is zeker, wij zijn er klaar voor! Tot dan.

100+ finishes:
123 Patrick van Veldhoven
120 Jeffrey de Zwaan
117 Paul Wacanno

180ers:
5x Jeffrey de Zwaan
4x Davyd Venken
2x Rick Veugelers, Marcel Blik, Mike Zuydwijk
1x Patrick van Veldhoven, Paul Wacanno
... Meer lezenMinder lezen

10 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Een compilatie van een zeer gezellige Duitse avond op zaterdag 11 november 2017. ... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

Fredi geine microfoon meer gaeve 😂😂😂

Zelfs Molly is erbij

11 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Nog een weekje en dan gaan we griezelen.
Schrijf je nog snel in voor onze Halloweentocht op zaterdag 28 oktober.
Inschrijven kan via halloweenspooktocht@outlook.com
... Meer lezenMinder lezen

12 maanden geleden

Café-Zaal De Hook

Ook bij de Hook weer verkrijgbaar!

Lindeboom Bierbrouwerij
Begin van een zalige nazomer. Komst van diepere kleuren, geuren, smaken en gevoelens. Genieten van Lindeboom Herfstbock en Gouverneur Dubbelbock. HIER start, volgens afspraak van de gezamenlijke Nederlandse Brouwers, seizoen 2017 op 1 oktober. Go for it! PROOST!
... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

Daisy Klinkers

1 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Line-up MOP2017 ... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

1 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

3 kampioensteams bij biljartclub de Hook!

Bij de Hook hebben de biljartteams een unieke prestatie geleverd door in alle 3 de klasse van de WBB Weert kampioen te worden.

De Hook 7 wist enkele weken geleden al winnaar te worden van de C-klasse. Henk Gerits, Mies Meulen en Huub Timmermans bleken na een spannend seizoen in de op een na laatste speelronde niet meer bij te halen door de rest en legden dus beslag op het eerste kampioenschap bij de Hook dit seizoen. Een week later wist Henk Gerits ook nog de persoonlijke titel te grijpen en was het feest helemaal compleet.

In diezelfde week wist ook de Hook 6 kampioen te worden. Zij spelen in de B-klasse van de WBB Weert en hen kon de titel in de laatste speelweek met een voorsprong van 11 punten eigenlijk niet meer ontgaan. Sten Bongers, William Luys, Servie Verstappen, Fer Strijbos en Huib Stultiens konden dan ook juichen op woensdag 12 april. William Luys werd 2e in de persoonlijke stand en teammaatje Sten Bongers legt beslag op plek 3.

Het klapstuk moest toen nog komen. In de laatste speelweek van de reguliere competitie stonden er nog 3 teams kort bij elkaar voor het kampioenschap in de A-klasse. De Kranen 1 hadden de beste uitgangspositie. Zij stonden op 93 punten met daarachter de Hook 1 op 89 en Micro 1 op 87 punten.
Op maandag voerde de Micro bar de druk op met een 9-0 overwinning. Hiermee pakten zij de koppositie. De Hook 1 wist op dinsdag middels een 7-2 overwinning gelijk te komen met de Micro 1 en het wachten was dus op de wedstrijd tussen de Hook 3 en de Kranen 1. Wonderwel wist de Kranen op woensdag niet verder te komen dan 3 punten en eindigden 3 teams op een gedeelde eerste plaats.
Een barrage tussen deze 3 teams moest uitsluitsel geven.

In de eerste wedstrijd tussen de Micro 1 en de Hook 1 was de druk duidelijk voelbaar. Beide teams kwamen niet tot grootse daden en de wedstrijd eindigde in een 4-4 eindstand. Daarmee hield de Hook 1 na een 4-0 achterstand haar titelkansen in leven maar de Kranen waren het meest tevreden met deze uitslag.
Een week later speelden de Kranen hun eerste partij bij de Hook tegen de Micro. De Kranen speelden sterk en legden een goede basis voor de laatste wedstrijd want zijn wisten met 9-3 te winnen van de Micro 1.

De Hook 1 moest dus in de laatste wedstrijd 5 punten goed maken op de Kranen want de stand was momenteel Kranen 1 op 9, Micro 1 op 7 en de Hook 1 op 4.
Eerste partij gelijk opgaand en vanaf beurt 19 nam Frank Camp het heft in handen tegen Peter van de Rieth. Frank wint en de Kranen lopen uit naar een verschil van 7 punten. De titel ligt voor het oprapen.
De Tweede partij leek een slachtpartij want Josef Rijnders had er na 10 beurten 36 tegen 18 voor Johan Knapen. Dus einde verhaal voor de Hook zou je zeggen. Nee dus. De volgende 12 beurten maakte Josef er nog 6 en Johan tikte het rustig uit met nog op de valreep een bonuspunt. Verschil nog 4 punten in het voordeel van de Kranen.
De derde partij zeer gelijk opgaand. Na 18 beurten Harrie van Dorp nog 5 en Johan Konings nog 9. In de 20ste beurt maakte Johan het uit en daarmee nog net een bonuspunt en Harrie net niet. Verschil nog 1 punt in het voordeel van de Kranen.
In De laatste partij zat het Frans Lamerikx de hele partij erg tegen en na 15 beurten was het 38 – 85 in het voordeel van Tom Reemers. Frans kreeg opeens vleugels en maakte in 4 beurten 45 caramboles en kwam op nog 4, evenals Tom op dat moment. Helaas voor de Kranen maakte Tom het vervolgens in de 19de beurt uit. Verschil 1 punt maar nu in het voordeel van de Hook.”
De Hook 1 pakt dus de titel in de A-klasse in een ongekende apotheose.
Tom Reemers, Johan Konings, Johan Knapen, Peter van de Rieth en vaste invallers Dennis de Graef en Carlo Reemers worden gefeliciteerd door alle aanwezigen en kunnen zich gaan opmaken voor een receptie bij de Hook op zaterdag 13 mei. Johan Konings weet tevens nog beslag te leggen op de 2e plek in de persoonlijke stand.

Dit jaar komen de kampioenen bij de teams dus allemaal bij de Hook vandaan.
... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

Proficiat allemaal 🖒🖒🖒

Proficiat

proficiat

goede prestatie, al weer kampioenfeest!

Proficiat

+ Meer reacties

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Tijdlijnfoto's ... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

Natuurlijk op zondag ook te zien bij de Hook om 14.30 uur de kraker tussen Feyenoord en PSV en daarna Ajax tegen Heracles. Verder staan de springkussens er al op zondag voor de kinderen.

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Een compilatie van de Receptie van de Beesterbolle afgelopen zondag.

www.youtube.com/watch?v=foTRniFquIMResepsie vör Kestieëlhieër Fredie 1 met adjedânten Bert, Johan en Andy en vör ut jeugdpaar Robin en Siem met adjedânten Britt en Mees.In unne oeëvervolle Zaa...
... Meer lezenMinder lezen

Video image

 

Reageer op Facebook

Ivo Veltrop

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Vanmiddag spelen we onze algemene kennisQuiz.
Teams van minimaal 2 en maximaal 6 personen en de kosten zijn € 2,00 p.p.
Inschrijven kan tot 15.00 uur vandaag. En dan beginnen we daarna meteen aan de Quiz.
... Meer lezenMinder lezen

Reageer op Facebook

Ut waas weer gezellig!

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Tijdlijnfoto's ... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Zaterdag gaat het seizoen voor onze Fanatics van start. Support is welkom!

The Fanatics Weert
2 weeks 'till start Superleague hoofdklasse!
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Onze openingstijden tijdens de kermisdagen! ... Meer lezenMinder lezen

Onze openingstijden tijdens de kermisdagen!

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Nog even voor de zekerheid: De quiz gaat morgen gewoon door!! Er was iets mis gegaan waardoor het evenement 2x op Facebook geplaatst was, waarvan er 1 verwijderd is..Maar alles is voorbereid en getest, dus tot morgen! ... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Vanavond organiseren we weer een pubquiz bij Cafe de Hook. Denk jij over een goede algemene kennis te beschikken dan zien we je vanavond! ... Meer lezenMinder lezen

Vanavond organiseren we weer een pubquiz bij Cafe de Hook. Denk jij over een goede algemene kennis te beschikken dan zien we je vanavond!

2 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Tijdlijnfoto's ... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Compilatie van het optreden van Steady State bij Café-zaal de Hook. ... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

Namens Steady State: Lekker gespeeld voor een té gek publiek.

3 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Tijdlijnfoto's ... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

We zijn weer klaar voor een avondje Musketiers Masters vanavond! ... Meer lezenMinder lezen

We zijn weer klaar voor een avondje Musketiers Masters vanavond!

3 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Beste kroegtijgers,

voor de alwetende mens organiseren wij zondag een algemene kennis Quiz. Denk jij de slimste bezoeker van de Hook te zijn dan is dit misschien wel een uitdaging voor jou. Je hoeft niet alleen te komen want er wordt verwacht dat je versterking mee brengt. Teams bestaan uit 2 tot 5 personen. Aanmelden kan vanaf nu, tot zondag 30 augustus om 14.45 uur. Kosten: € 2,00 per persoon.
Vanwege de wedstrijd PSV - Feyenoord die om 16.45 uur aanvangt willen we zo snel mogelijk na de inschrijving aanvangen.
De prijzen bestaan uit waardebonnen van de Hook. Het winnende team pakt €60,00. Voor het 2e team in de stand is €40,00 aan drank tegoed en de nummer 3 wint €20,00. Tot zondag!
... Meer lezenMinder lezen

Beste kroegtijgers, 

voor de alwetende mens organiseren wij zondag een algemene kennis Quiz. Denk jij de slimste bezoeker van de Hook te zijn dan is dit misschien wel een uitdaging voor jou. Je hoeft niet alleen te komen want er wordt verwacht dat je versterking mee brengt. Teams bestaan uit 2 tot 5 personen. Aanmelden kan vanaf nu, tot zondag 30 augustus om 14.45 uur. Kosten: € 2,00 per persoon.
Vanwege de wedstrijd PSV - Feyenoord die om 16.45 uur aanvangt willen we zo snel mogelijk na de inschrijving aanvangen. 
De prijzen bestaan uit waardebonnen van de Hook. Het winnende team pakt €60,00. Voor het 2e team in de stand is €40,00 aan drank tegoed en de nummer 3 wint €20,00. Tot zondag!

 

Reageer op Facebook

Netjes netjes

Roel dit is wat veur os!

Mathijs Koudijs Jurgen Aspers mee doen?

Makkie voor team "voeele hoek" nu wij niet mee kunnen doen😉

nou Bartel Wulms echt iets voor jou

Ik zal je inschrijven Maaike van Steenwijk!

Sjoerd Raemaekers

+ Meer reacties

3 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Morgen is het zover, onze eerste MuziekQuiz!
Zorg dat je erbij bent om er samen een gezellige middag van te maken. Wij zorgen voor een lekker hapje tussendoor.
Tot morgen!Beste Muziekliefhebbers,

We hebben onze muziekQuiz een weekje opgeschoven naar zondag 26 juli. Dit i.v.m. het Bantopafestival in de binnenstad en het Bal Champetre bij Dennenoord aan de ijzeren man wat beide aanstaande zondag plaatsvindt.
Het voordeel is natuurlijk dat jullie nog een weekje kunnen voorbereiden om de grote favorieten Bongo en Knapennootje van de eerste titel af te houden.
Aanmelden kan alvast, de eerste teams zijn al bekend.
... Meer lezenMinder lezen

Morgen is het zover, onze eerste MuziekQuiz!
Zorg dat je erbij bent om er samen een gezellige middag van te maken. Wij zorgen voor een lekker hapje tussendoor.
Tot morgen!

 

Reageer op Facebook

3 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Beste Muziekliefhebbers,

We hebben onze muziekQuiz een weekje opgeschoven naar zondag 26 juli. Dit i.v.m. het Bantopafestival in de binnenstad en het Bal Champetre bij Dennenoord aan de ijzeren man wat beide aanstaande zondag plaatsvindt.
Het voordeel is natuurlijk dat jullie nog een weekje kunnen voorbereiden om de grote favorieten Bongo en Knapennootje van de eerste titel af te houden.
Aanmelden kan alvast, de eerste teams zijn al bekend.
... Meer lezenMinder lezen

Beste Muziekliefhebbers, 

We hebben onze muziekQuiz een weekje opgeschoven naar zondag 26 juli. Dit i.v.m. het Bantopafestival in de binnenstad en het Bal Champetre bij Dennenoord aan de ijzeren man wat beide aanstaande zondag plaatsvindt. 
Het voordeel is natuurlijk dat jullie nog een weekje kunnen voorbereiden om de grote favorieten Bongo en Knapennootje van de eerste titel af te houden. 
Aanmelden kan alvast, de eerste teams zijn al bekend.

3 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Het is bijna zover...vanaf 1 mei starten we met de verbouwing!1 juni gaat ons team starten met de uitbreiding van Café-Zaal De Hook in Weert ... Meer lezenMinder lezen

Het is bijna zover...vanaf 1 mei starten we met de verbouwing!

 

Reageer op Facebook

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Feest tijdens de hosmiddag van OBS Molenakker bij de Hook. ... Meer lezenMinder lezen

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Fireball door OBS Molenakker ... Meer lezenMinder lezen

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

De winnaars van de Hosmiddag van OBS Molenakker 2015 ... Meer lezenMinder lezen

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Vanavond gezelligheid met een hapje en een drankje. Onze befaamde oudjaarsloterij met niet te missen prijzen. Een heuse bierpongcompetitie waarin onze kampioen Rick Veugelers zijn titel gaat verdedigen. En verder kan er gedart, gebiljart, gedanst en wellicht ook nog karaoke gezongen worden. Aanvang 20.00 uur. ... Meer lezenMinder lezen

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Bier van de Maand December.. ... Meer lezenMinder lezen

Bier van de Maand December..

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

De kerstbomen staan weer voor de deur, kom er snel een uitzoeken! ... Meer lezenMinder lezen

De kerstbomen staan weer voor de deur, kom er snel een uitzoeken!

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Na de dartswedstrijd tussen de Hook 1 en de Wups pub 1 wordt er nog even lekker karaoke gezongen. ... Meer lezenMinder lezen

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Komende zaterdag 18 oktober is het spaarkasfeest bij de Hook. Vanaf 20.00 uur zijn alle spaarders welkom. De overige gasten natuurlijk ook! ... Meer lezenMinder lezen

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Tijdlijnfoto's ... Meer lezenMinder lezen

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Onze WK pool is weer bijgewerkt maar om de spanning na de deceptie van gisteren nog even vast te houden maken we nog geen tussenstanden bekend. Wel is zeker dat het nog steeds erg spannend is om de bovenste plekken. Luc Seerden Henk Gerits en Erik Bongers zijn de grootste stijgers en kruipen richting de top van het klassement. Afhankelijk van wat er in de finale gebeurt zal duidelijk worden wie er met de eerste plek vandoor gaat.
Zoals bekend zijn er prijzen voor de eerste 5 in de stand. (Daarnaast hebben Ralph Koppen en Jenny van den Broek nog een prijs te goed van na de poulefase)
Zodra het toernooi voorbij is zullen al deze mensen hun prijs ontvangen.
Er is overigens nog een poedelprijs voor de nummer laatst. Wat dit is wordt ook nog niet kenbaar gemaakt.
... Meer lezenMinder lezen

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Aanstaande zaterdag, 2 augustus, staat in het teken van muziek uit de jaren '60 en '70. Old Fashion treedt dan op bij de Hook en brengt covers ten gehore van bands uit deze decennia. Vanaf 20.00 uur zullen we aanvangen met een avondvullend programma waarin het jeugdsentiment aan de kaak wordt gesteld. Liedjes van bands als de Eagles, The Rolling Stones, Fleetwood mac, The Beatles, Cream en natuurlijk ook The Golden Earring zullen te horen zijn vanaf ons podium in het zaaltje. Natuurlijk is er dan ook gelegenheid om de benen los te gooien. Een avond om niet te missen dus!
Voor meer info is de site van Old Fashion te raadplegen.
www.oldfashion.eu/site/
Natuurlijk is de entree gratis en hopen we jullie allen te verwelkomen op deze avond.
... Meer lezenMinder lezen

 

Reageer op Facebook

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Aanstaande zaterdag, 2 augustus, staat in het teken van muziek uit de jaren '60 en '70. Old Fashion treedt dan op bij de Hook en brengt covers ten gehore van bands uit deze decennia. Vanaf 20.00 uur zullen we aanvangen met een avondvullend programma waarin het jeugdsentiment aan de kaak wordt gesteld. Liedjes van bands als de Eagles, The Rolling Stones, Fleetwood mac, The Beatles, Cream en natuurlijk ook The Golden Earring zullen te horen zijn vanaf ons podium in het zaaltje. Natuurlijk is er dan ook gelegenheid om de benen los te gooien. Een avond om niet te missen dus!
Voor meer info is de site van Old Fashion te raadplegen.
www.oldfashion.eu/site/
Natuurlijk is de entree gratis en hopen we jullie allen te verwelkomen op deze avond.
... Meer lezenMinder lezen

Reageer op Facebook

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Aanstaande zaterdag, 2 augustus, staat in het teken van muziek uit de jaren '60 en '70. Old Fashion treedt dan op bij de Hook en brengt covers ten gehore van bands uit deze decennia. Vanaf 20.00 uur zullen we aanvangen met een avondvullend programma waarin het jeugdsentiment aan de kaak wordt gesteld. Liedjes van bands als de Eagles, The Rolling Stones, Fleetwood mac, The Beatles, Cream en natuurlijk ook The Golden Earring zullen te horen zijn vanaf ons podium in het zaaltje. Natuurlijk is er dan ook gelegenheid om de benen los te gooien. Een avond om niet te missen dus!
Voor meer info is de site van Old Fashion te raadplegen.
www.oldfashion.eu/site/
Natuurlijk is de entree gratis en hopen we jullie allen te verwelkomen op deze avond.
... Meer lezenMinder lezen

Aanstaande zaterdag, 2 augustus, staat in het teken van muziek uit de jaren 60 en 70. Old Fashion treedt dan op bij de Hook en brengt covers ten gehore van bands uit deze decennia. Vanaf 20.00 uur zullen we aanvangen met een avondvullend programma waarin het jeugdsentiment aan de kaak wordt gesteld. Liedjes van bands als de Eagles, The Rolling Stones, Fleetwood mac, The Beatles, Cream en natuurlijk ook The Golden Earring zullen te horen zijn vanaf ons podium in het zaaltje. Natuurlijk is er dan ook gelegenheid om de benen los te gooien. Een avond om niet te missen dus!
Voor meer info is de site van Old Fashion te raadplegen. 
http://www.oldfashion.eu/site/
Natuurlijk is de entree gratis en hopen we jullie allen te verwelkomen op deze avond.

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Zaterdag staat de kwartfinalewedstrijd tegen Costa Rica op het programma voor het Nederlands elftal. Natuurlijk live te volgen bij de Hook en we hebben een speciale aanbieding gedurende deze avond. ... Meer lezenMinder lezen

Zaterdag staat de kwartfinalewedstrijd tegen Costa Rica op het programma voor het Nederlands elftal. Natuurlijk live te volgen bij de Hook en we hebben een speciale aanbieding gedurende deze avond.

 

Reageer op Facebook

Vanaf 18.00 uur Argentinië - België en vervolgens om 22.00 uur Nederland - Costa Rica!

4 jaren geleden

Café-Zaal De Hook

Zondag is het zover, dan mag ons Oranje in de 8e finale aan de bak tegen Mexico! ... Meer lezenMinder lezen

Zondag is het zover, dan mag ons Oranje in de 8e finale aan de bak tegen Mexico!
Meer berichten laden...